VOETBALGOLF

voetbalgolf ballen
De ballen liggen klaar voor een mooi potje voetbalgolf!

Voetbalgolf, echt het leukste uitje van Drenthe!
Voetbalgolf is een nieuwe sport in Nederland. De bedoeling is dat je met een ‘normale’ voetbal op een hiervoor speciaal aangelegde golfbaan gaat voetbalgolfen. Vergelijkbaar met golfen, alleen zijn de ballen en de gaten iets groter… Het gaat er om dat je de bal in zo min mogelijk schoten in een hole schopt. Degene met het minste aantal schoten is de gelukkige winnaar. Supergaaf om te doen!

Een origineel (mid)dagje weg
Voetbalgolf Oranje vind je in Drenthe. De voetbalgolfbaan heeft 18 holes met elk een eigen uitdaging. Het ruim opgezette en gevarieerde terrein is toegankelijk voor voetbalgolfers van elk niveau.
U gaat in groepjes van maximaal 8 personen de baan op. Dit kan met meerdere groepen tegelijk. Voetbalschoenen zijn niet nodig, maar mogen wel.
Van kinderfeestje tot bedrijfsuitje is Voetbalgolf Oranje bijzonder leuk voor een dagje weg. In overleg is het mogelijk een feestje op maat te geven. Om nooit te vergeten! Met of zonder eten, met of zonder workshops, of lezingen. Wij hebben de perfecte locatie!

De ultieme mix van plezier, gezelligheid en sportiviteit
Stel uw eigen arrangement samen bij Voetbalgolf Oranje. U kunt ervoor kiezen om na het voetbalgolfen heerlijk te dineren of lekker na te borrelen. Naast voetbalgolf kun je ook andere toffe spellen bij ons doen:
jeu de boules, levend tafelvoetbal, voetvolleybal en voetbalpoolbiljart.

Een grote groep of met zijn tweetjes?
Of je nu met een grote groep wilt voetbalgolfen of met z’n tweeën, met school, als bedrijfsuitje, met je voetbalteam, vrijgezellenfeest, of verjaardagsfeestje voor Sepp die 7 wordt of opa die 77 wordt. Alles is mogelijk! Dit is een sportief uitje voor iedereen. Neem voor vragen vrijblijvend contact  met ons op.

Wat kost het?
Rondje voetbalgolf: € 7,50 p.p.
Kinderen t/m 12 jaar: € 5,00 p.p.
Groepen vanaf 11 personen: € 5,00 p.p.

Lunch: 12,50 (1 drankje inbegrepen)
Avondbuffet: €20 (1 drankje inbegrepen)

Een arrangement voetbalgolf boeken?
Vanaf 1 mei is de baan open. Je kunt nu alvast boeken! Klik hier of bel 06 47 67 52 36.

  • 16
  •  
  •  
  •  
  •  
    16
    Shares