VOETBALGOLF

Terreinonderhoud
Het is nu helaas niet mogelijk voetbalgolf te reserveren want het terrein is in onderhoud.

Voetbalgolf, echt het leukste uitje van Drenthe!
Voetbalgolf is een nieuwe sport in Nederland. De bedoeling is dat je met een ‘normale’ voetbal op een hiervoor speciaal aangelegde golfbaan gaat voetbalgolfen. Vergelijkbaar met golfen, alleen zijn de ballen en de gaten iets groter… Het gaat er om dat je de bal in zo min mogelijk schoten in een hole schopt. Degene met het minste aantal schoten is de gelukkige winnaar. Supergaaf om te doen!

Een origineel (mid)dagje weg
Voetbalgolf Oranje vind je in Drenthe. De voetbalgolfbaan heeft 18 holes met elk een eigen uitdaging. Het ruim opgezette en gevarieerde terrein is toegankelijk voor voetbalgolfers van elk niveau.
U gaat in groepjes van maximaal 8 personen de baan op. Dit kan met meerdere groepen tegelijk. Voetbalschoenen zijn niet nodig, maar mogen wel.
Van kinderfeestje tot bedrijfsuitje is Voetbalgolf Oranje bijzonder leuk voor een dagje weg. In overleg is het mogelijk een feestje op maat te geven. Om nooit te vergeten!

De ultieme mix van plezier, gezelligheid en sportiviteit
Stel uw eigen arrangement samen bij Voetbalgolf Oranje. U kunt ervoor kiezen om na het voetbalgolfen heerlijk te bbq-en of lekker na te borrelen.

Een grote groep of met zijn tweetjes?
Of je nu met een grote groep wilt voetbalgolfen of met z’n tweeën, met school, als bedrijfsuitje, met je voetbalteam, vrijgezellenfeest, of verjaardagsfeestje voor Sepp die 7 wordt of opa die 77 wordt. Alles is mogelijk! Dit is een sportief uitje voor iedereen. Neem voor vragen vrijblijvend contact  met ons op.

Wat kost het?
Rondje voetbalgolf: € 7,50 p.p.
Kinderen t/m 12 jaar: € 5,00 p.p.
Groepen vanaf 11 personen: € 5,00 p.p.

BBQ arrangement in combinatie rondje voetbalgolf inclusief 4 stukken vlees, salades, stokbrood met kruidenboter en 2 consumpties:
€ 22,50 per persoon.

Kinderfeestje voetbalgolf met limonade en chips:
€ 8.50 per persoon

Een arrangement voetbalgolf boeken?
Van 1 april t/m 1 oktober kun je voetbalgolf boeken. Graag hier reserveren.
Bellen kan ook: 06 40 32 10 19

Woensdag t/m zaterdag open.
Zondag open als je gereserveerd hebt.
Maandag en dinsdag gesloten.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •